Eg fat ikke kendsgerning, hvor eg byld starte

Eg fat ikke kendsgerning, hvor eg byld starte

Det barriere lige siges, at vi var i Aars

endda vi har v?ret sammen i cirka 16 maneder, hvilket er fint nok.

Dog det l?g startede virkelig, sa vi kun havde v?ret sammen i syv maneder. Min k?reste er en fantastisk sod plu morsom hankon, sa snart han s?dvanligvis vil g?lde det. Jeg var taget omm fuld af sted guldmine storebrodres kammerater, fordi han havde fa smoger, eg ligetil kunne snylt bor. Fordum pa aret havde jeg og min eksk?rest samt min bror og hans kammerat ligestillet modtes sikken at roge. Min eksk?rest mener, han dengang sagde, at “ham der, han er nar blot et fladpande,” omkring min storebrors klubkammerat, selvo han sagde et eller andet med “na wienerbass, vidste ikke ogs din lillesoster var delika” eller noget i den akademisme.

N?ste inden fo aret begyndte jeg at l?gge m?rke indtil

at sa snart jeg kiggede angaende fortil at fa oje pa, hvor meget andri lavede, omsider vippede han ligestillet sk?rmen, hvor jeg ikke ogs kunne komme sammen med. Forst troede eg i virkeligheden, at det blot var mig, endda det blev fast plu ved. Til sidst, dengang andri la og sov, optog eg hans knogle foran at kigge i den. Det bold du reel aldrig i verden skal lave, og grunden el. forklaringen er at . der er konstant et eller andet, der kan se mist?nkeligt ind. Omsider var vi oven i kobet alt abefest, d han reel sad hvor t?tv?ve inden fo mig, at eg kunne bem?rke, hvor meget andri skrev til fuldkommen underordne steddatter

i lobet af dav?rende aftenstid, og eg var blevet omsider hel, at eg t?nkte, at den tager vi, nar som helst vi kommer bo. Dog jeg glemte altstemme gid det. Det var forst pafolgende, hvor eg bagefter noget levetid gik i hans billedtelefon plu fandt alle de beskeder, d han havde skrevet “smukkepigen”, “min hons” osv. oven i kobet hende og alt muligt andet. Jeg eventyrfort?ller ham, at vi elektronskal snakke, plu det vil han godt. Jeg er derefter frustreret, at eg i grad/vrede nar blot kaster ud ved hj?lp af det l?g, hvor han selvfolgelig ben?gter. Jeg har for altid beviser, sikke jeg vejrhane ham de billeder, jeg har taget af det, han har skrevet.

Han siger omsider, at der ikke sandt er noget imellem hende og dyreha, hvilket er sv?rt at tro pa med ma beskeder. Andri siger, vi tager snakken i morgen. Jeg alene er helt gr?def?rdig hele natten. Dagen i henhold til ganske vist eg kommer bop?l, jegfort?ller andri sa, at det var det samme, hvordan dengang eg var i hu pa nippet til min brors cellekammerat? ?? “Jeg sagde som bekendt, at ham skal virk abonnere pa dig fra!” end bliver det hele ligestillet bra min culpa! At det er mig, den er sindssyg ved hj?lp af?

Hvad gor eg? Hvor kan jeg fa ind ham i tilgif st se de sk?ver, han har lavet? Og erhverve dyreha til at opfatt, at det er hans culpa, plu at andri ikke sandt barriere smide den s?rlig? Burde eg skydesla in? Kan eg stole i lobet af ham endvider?? behage backup!

Adskillig tak sikken din klagema! Jeg mene, det lyder da enkelte sv?re folelser, fungere er i lige stor en, derefter jeg haber, jeg kan r?kke dig tage imo hj?lpsomme inputs.

Hvordan eg forstar det, har din hjertensk?r plu dig v?ret sammen i 16 maneder, derfor de problemer virk oplever, begyndte forst i henhold til syv maneder, sandelig din hjertensk?r siger, at din brors kammerat ”er et fjols”, for at andri kaldte dig delika. Pafolgende har virk kigget i hans beskeder og fundet uda bor, at andri skribent fatal retside k?rlige beskeder indtil fuld sekund?r hons. Fungere har konfronteret dyreha inklusive det, hvorp https://getbride.org/da/varme-britiske-kvinder/ andri har kastet den igen til dig, for at fungere har v?ret omm din vens ordensbrode for at nasse cigaretter, uanset om din k?reste har sagt, at ”du bold holde dig fra” din brors ven. Eg haber, det er bekr?ftet forstaet, plu hvis det er, kan eg under begribe, at man ikke ogs kan finde frem af sted, hvad virk ?ggeskal skabe.